Wordless Wednesday


Yay Yay Abah Balik!


Photobucket

12 ulasan:

  1. Ehem....kek apa tu? Taknak share ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kek black forest juga kak, cuma taruk sliced mango buat filling dan topping dengan fresh cream. comot momot la takde trasfer sheet, semberono je. kikiki

      Padam
  2. Sedapnya....bak sikit nak rasa!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lagi, boleh la kalau nak datang rasa :p

      Padam
  3. bestnya...nak jadi abah jugalah.. ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. sorry Nudabuffy..jawatan dah penuh. kekekeke

      Padam
  4. Itulah nikmatnya bila berjauhan...
    kepulangan yg sentiasa dinanti.

    Sedapnya kek!!. Buat sendiri ke tu Wani?

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat sendiri la MM, dekat2 sini takde bakery. karang tak buat ada yang tidur ngences *kesat mulut

      Padam
  5. Balasan
    1. tukang masak tu juga lah tukang makan. yang disambut tu kurang gemar makan kek. heheh

      Padam
  6. Mesti terharu si abah dapat kek sempena kepulangan dia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sungguh la Lyd. sebenarnya anaknya lagi terharu, banyak coklat dia boleh korek celah-celah kek. kikiki

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...