Wordless Wednesday


Di Petang Yang Mendung

Photobucket


Photobucket


16 ulasan:

  1. Langit di sini (Alor Setar) juga mendung. Ketika jejari saya sdg memicu ulasan ini di luar jendela hujan renyai masih turun. Sejuk...tak payah pergi London!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hujannya sekejap je JR, kilat tu yang tak boleh tahan. saya dengan anak berpeluk dalam rumah. heheh

      Padam
  2. hm..cuaca ni best..dah terbayang awan kelabu di Kundasang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. best memang best Lynn. habis musim hujan jom kita cabut rumput kat laman, sure mencanak naik semuanya. heeee

      Padam
  3. ha'ah, giant sunflower. tak lah giant sangat tapi kelopak dia nampak penuh berbanding yang mixed color, kan?

    BalasPadam
  4. kalau mendung tengok bunga ni jadi cerah matanya ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. kih kih kih..opo yo?? (ngikik)

      Padam
  5. Di petang yang mendung.. ku berlari mengangkat kain di jemuran. Sekonyong2, hujan pun turun..(lamanya tak baca novel, lama tak terjumpa perkataan "sekonyong2", jom Wani kita gi cari novel yg best2.. Novel apa la yg best agaknya.. ).

    BalasPadam
    Balasan
    1. bersalahnya nak sebut, 20 buku terakhir yang saya beli adalah buku masakan, menjahit/sulam dan motivasi. saya suka juga baca novel, asalkan bukan saya yang beli. wuhu.
      *'sekonyong2' ni banyak baca zaman sekolah menengah dulu

      Padam
  6. wow ...
    I like this pic ...

    BalasPadam
  7. lalala...twilight... Kelantan pon asek ujan je ptg2 la ni. nk men bola pon asek terkandas..dan tidak semena-mena, intenet makn lembab...nk wtpe tahu! adeh la... Saya suke gambar di atas..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa ye bila hujan streamyx pun lembab? kalau dulu guna talian mudah alih mungkin nampak logiknya. huuu

      Padam
    2. line segan nk kuar...takot basah...hehe

      Padam
  8. Mengharap cuaca yang mendung dan sejuk di Perak. Panas sangat dah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mudah-mudahan ye Romeo Laut, ditiupkan awan-awan sarat ni ke utara pula
      terima kasih singgah dan tinggal komen :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...